2011. május 21., szombat

Lakásunk Sinalungában: PERFETTO!

Ritkán van időm két egymást követő napon bejegyzést írni, de van, ami mellett nem mehetek el szótlanul. Ez a mai eset épp ilyen.

Pontassieve-ben most szombat délelőtt sikeresen megszabadultunk a barátainktól - ki hazarepült Németországba, ki pedig Velencén pattanva hazaautózik (alaposan megrakva az általunk fölöslegesen kicipelt cókmókkal, grazie mille!). Mi pedig délnek vettük a vitorlát, és meg sem álltunk Sinalungáig, annak is történelmi belvárosáig. Roppant szűk utcácskák, több száz évet megélt házak (centro storico).

Laura asszony fogadott bennünket - londoni származás, majd tizenhét év Toszkána. Az elegáns angol humor ennyi idő alatt sem fakul meg, erre Laura asszony az élő példa. Az asztalon bor és friss gyümölcs várt ránk.

A lakás kifogástalan: harmonikusan felújított és berendezett, és alaposan felszerelt: sütő, mosogatógép, mikró (speciel ez utóbbit öt éve nem használunk). Az a fajta rend és tisztaság fogadott, amikor a szekrényben talált poharakat és tányérokat fölöslegesnek érzed első használat előtt elmosni... Készítettem gyorsan pár fotót, íme:








Info: a lakás ára 390 euro / hét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése